Gloednieuwe kerstfilm voor het hele gezin nu te zien op Netflix

Gloednieuwe kerstfilm voor het hele gezin nu te zien op Netflix

Het wordt met de dag kouder en Netflix speelt hier goed op in met een hartverwarmende nieuwe kerstfilm: Christmas on Mistletoe Farm (2022). Het feelgood-kerstverhaal is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Bijzondere erfenis

Een weduwnaar erft vlak voor de kerstdagen een boerderij. Hij moet echter moeite doen om zich aan te passen aan het dorpsleven en zijn kinderen bundelen hun krachten om met hun vader op de boerderij te blijven wonen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Onderdeel van reeks nieuwe kerstfilms op Netflix

Christmas on Mistletoe Farm is de nieuwste kerstfilm van Netflix in een reeks Original-kerstfilms die dit jaar op de streamingdienst verschijnen. Zo is sinds afgelopen maand Lindsay Lohan te bewonderen in Falling for Christmas (2022) en kijk je nu op Netflix naar Christmas With You (2022). Komende donderdag verschijnt tevens het romantische The Noel Diary (2022).

Christmas on Mistletoe Farm (2022)
4.4
Kijk op Netflix • Als een weduwnaar vlak voor de kerstdagen een boerderij erft, moet hij moeite doen om zich aan te passen aan het dorpsleven.

Vanaf vandaag op Netflix

Christmas on Mistletoe Farm is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst, kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Christmas on Mistletoe Farm' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsChristmas on Mistletoe Farm (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws