'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler bedankt fans voor het succes van 'Wakanda Forever'

'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler bedankt fans voor het succes van 'Wakanda Forever'

Ryan Coogler kwam met Black Panther: Wakanda Forever (2022) voor een enorme klus te staan toen hoofdrolspeler Chadwick Boseman kwam te overlijden. De regisseur beseft dat hij veel aan kijkers vraagt om de verhaallijnen toch zo logisch mogelijk door te laten lopen. Coogler bedankt hen nu voor hun support.

Op de officiële socialemediakanalen van Marvel is een brief verschenen van de regisseur aan de fans. Coogler realiseert zich dat de lengte van de film en het aantal verschillende talen misschien wat moeilijk is voor sommigen, maar hij dankt fans voor het volhouden van de lange zit.

Onze film is meer dan tweeënhalf uur lang, dus bedankt voor het ophouden van die wc-pauzes. In onze film worden zes talen gesproken. Bedankt voor het verdragen van de ondertitels. En onze film gaat over de onontkoombare menselijke emotie van verdriet. Bedankt dat u zich openstelt voor de emotionele reis van deze film. We hebben iets gemaakt om onze vriend te eren, die een reus was in onze industrie, en we hebben ook iets gemaakt om van te genieten in een theatrale setting met vrienden, familie en vreemden.

Ryan Coogler

Wat de toekomst brengt voor de regisseur, zal moeten blijken. Wat Coogler betreft werkt hij nog even door voor Marvel. Gezien het succes van Wakanda Forever in de bioscoop, lijkt dat wel zeker.

Dit medium zou niet bestaan zonder publiek, en ik dank jullie voor het geven van een professioneel doel, en een emotionele uitlaatklep. Ik kijk ernaar uit om jullie in de toekomst meer verhalen te brengen.

Ryan Coogler
Via Ryan Coogler
Via Ryan Coogler

Black Panther: Wakanda Forever draait nu in de bioscoop. Binnenkort wordt de Marvel-film ook op Disney+ verwacht. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Black Panther: Wakanda Forever in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws