Jason Momoa verrast Netflix-kijkers met zijn nieuwste film: 'Een prachtig fantasie-avontuur'

Jason Momoa verrast Netflix-kijkers met zijn nieuwste film: 'Een prachtig fantasie-avontuur'

Aquaman-ster Jason Momoa laat zich van een nieuwe kant zien in Slumberland (2022). De gloednieuwe fantasyfilm is sinds vorige week te zien op Netflix en weet kijkers te verrassen: "Top 5 beste film van het jaar," klinkt het zelfs.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Wat een leuke film'

De fantasyfilm voor het hele gezin heeft inmiddels de eerste plek bereikt in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er massaal wordt gekeken naar de gloednieuwe Original. Op Twitter laten kijkers hun genoegen blijken over Slumberland: "Vermakelijk, mooi, emotioneel en grappig". Ook wordt er nu al gevraagd om een vervolg. Zal Netflix hier nog meer in zien?

Slumberland (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Nadat Nemo’s (Marlow Barkley) vader Peter (Kyle Chandler) plotseling vermist raakt op zee, staat haar hele leven op z’n kop.

Nemo naar dromenland

Slumberland is een droomwereld waar Nemo (Marlow Barkley) en haar excentrieke metgezel Flip (Jason Momoa) het avontuur van hun leven aangaan. Nadat haar vader Peter (Kyle Chandler) onverwacht verloren raakte op zee, wordt Nemo's idyllische bestaan in het noordwesten van de Stille Oceaan volledig overhoop gehaald wanneer ze naar de stad wordt gestuurd met haar goedbedoelende maar zeer onhandige oom Phillip (Chris O'Dowd).

Haar nieuwe school en routine vormen overdag een uitdaging, maar 's nachts verbindt een geheime kaart naar de fantastische wereld van Slumberland Nemo met Flip, een ruwe maar sympathieke bandiet die al snel haar partner en gids wordt. Zij en Flip maken al snel een ongelooflijke reis door dromen en nachtmerries, waarbij Nemo begint te hopen dat ze weer met haar vader wordt herenigd.

Beeld: Still 'Slumberland' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSlumberland (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws