Waargebeurde Spaanse misdaadfilm vanaf volgende week op Netflix

Waargebeurde Spaanse misdaadfilm vanaf volgende week op Netflix

Fans van Spaanse films & series hebben weer wat nieuws om naar uit te kijken of Netflix: Un hombre de acción (2022), of A Man of Action in het Engels. Het waargebeurde misdaadverhaal verschijnt volgende week al op de streamingdienst.

Waargebeurd verhaal

Losjes geïnspireerd door het leven van Lucio Urtubia, onderzoekt de Spaanse dramafilm de anarchist die een legendarische valsemunterij-operatie in Parijs uitvoerde die hem in het vizier van de grootste bank van Amerika bracht, toen hij erin slaagde een enorme hoeveelheid geld te bemachtigen door reischeques te vervalsen.

Lucio wordt gespeeld door de voor ons relatief onbekende Juan José Ballesta. Overige hoofdrollen zijn voor Luis Callejo, Liah O'Prey en Miki Esparbé. Het misdaadverhaal is geregisseerd door Javier Ruiz Caldera, die eerder Promoción fantasma (2011) en Anacleto: Agente Secreto (2015) maakte.

Un hombre de acción (2022)
Kijk op Netflix • In dit drama geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.

Releasedatum Un hombre de acción op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten: Un hombre de acción is vanaf volgende week woensdag 30 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagin Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / Quim Vives
Afbeelding via Netflix / Quim Vives
Afbeelding via Netflix / Quim Vives
Afbeelding via Netflix / Quim Vives
Beeld: Still 'Un hombre de acción' via Netflix / Quim Vives

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsUn hombre de acción (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws