Netflix vervroegt de releasedatum van 'You' seizoen 4

Netflix vervroegt de releasedatum van 'You' seizoen 4

Gister al hintte Netflix naar nieuws over het langverwachte vierde seizoen van You (2018– ) en zojuist werden fans eindelijk verblijd met de eerste officiële poster. Opvallend is de nieuwe releasedatum op de poster: het nieuwe seizoen verschijnt iets eerder dan voorheen gepland.

Joe naar Londen

Joe Goldberg doet zich in het nieuwe seizoen voor als een professor, in Londen. Hoe dat eruit zal zien, toont de eerste poster. Het beeld heeft iets weg van Henry Cavill in de Enola Holmes-films. Ook heeft Joe in seizoen 4 de sociale ladder beklommen en veel nieuwe mensen leren kennen. De nieuwe afleveringen zouden oorspronkelijk op 10 februari 2023 startten op Netflix, maar dat is vervroegd naar 9 februari.

Nieuwe gezichten

Charlotte Ritchie kruipt in het nieuwe seizoen in de huid van Kate, de vriendin van Malcolm die Joe als buitenstaander uitnodigt in zijn bevoorrechte wereld. Kate heeft het maar moeilijk met de nieuwkomer; ze heeft het vermoeden dat er iets niet klopt… Kate's beste vriendin is Lady Phoebe, die wordt gespeeld door Tilly Keeper. Zij is een lieve, rijke vrouw, vol van vertrouwen die elke keer maar weer opportunisten aantrekt. Kate is daarom extra beschermend over haar.

You (2018– )
7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Seizoen wordt opgesplitst in twee delen

Naar een recente trend van Netflix wordt ook het nieuwe seizoen van You opgesplitst in twee delen. De eerste helft van You seizoen 4 is vanaf 9 februari 2023 te zien op Netflix. Op 9 maart 2023 (voorheen 10 maart) verschijnt vervolgens de tweede helft. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'You' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixYou (2018– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws