Epische historische film met Michael Caine verovert Netflix

Epische historische film met Michael Caine verovert Netflix

Naast alle zoetsappige kerstfilms en romantische Originals is sinds kort ook een nieuw, episch avontuur te zien op Netflix met Medieval (2022). De historische film met niemand minder dan Michael Caine, Ben Foster en Sophie Loweis een hit op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de top 10 op Netflix

De historische actiefilm is nu al te vinden op plek 5 in de top 10 op Netflix. Concrete kijkcijfers zijn (nog) niet bekend, maar met zo'n plek is het duidelijk dat er massaal bekeken wordt naar de film in ons land. Voor Michael Caine is het één van zijn laatste films; de Oscarwinnende acteur kondigde onlangs namelijk zijn pensioen aan.

Medieval (2022)
5.9
Kijk op Netflix • Het verhaal van de vijftiende-eeuwse Tsjechische icoon en krijgsheer Jan Zizka, die legers van de Duitse Orde en het Heilige Roomse Rijk versloeg.

Helaas scoort Medieval niet al te best volgens critici. Op IMDb moet de historische actiefilm het doen met nét een voldoende. Gelukkig lijken kijkers op Netflix zich hier niet al te veel van aan te trekken.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Icoon en krijgsheer

De historische film vertelt het intrigerende verhaal van de vijftiende-eeuwse Tsjechische icoon en krijgsheer Jan Zizka, die legers van de Duitse Orde en het Heilige Roomse Rijk versloeg.

Beeld: Still 'Medieval' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMedieval (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws