'Squid Game'-ster aangeklaagd voor seksueel wangedrag in Zuid-Korea

'Squid Game'-ster aangeklaagd voor seksueel wangedrag in Zuid-Korea

De Golden Globe-winnende acteur uit Squid Game (2021‑ ), Oh Yeong-su, is in zijn thuisland Zuid-Korea aangeklaagd wegens seksueel wangedrag. Hij zou vijf jaar geleden het lichaam van een vrouw ongepast betast hebben, zo melden lokale rapporten.

Acteur ontkent

De zaak werd eerder dit jaar gesloten, maar recent heropend omdat het slachtoffer in beroep ging. Een lokale krant meldt dat Oh, die de rol speelde van Oh II-nam als oudste deelnemer aan het spel in Squid Game, eerder zijn excuses aangeboden had aan het slachtoffer, maar geen schuld bekende.

Ik hield gewoon haar hand vast om de weg rond het meer te wijzen. Ik verontschuldigde me omdat ze zei dat ze er geen ophef over zou maken, maar dat betekent niet dat ik de beschuldigingen toegeef.

Oh Yeong-su

Reclame per direct van de buis gehaald

Een ambtenaar van de rechtbank van Suwon waarschuwt dat niet alles wat door lokale media wordt gemeld feitelijk correct is. De acteur was in Zuid-Korea te zien in een reclamespot van de regering over innovatie van regelgeving. De reclame is per direct van tv gehaald. Oh Yeong-su, de 78-jarige ster, zit al meer dan 50 jaar in het vak. Zijn rol in Squid Game bezorgde hem wereldwijde roem en bijval. Netflix heeft nog niet gereageerd op de toestand.

Squid Game (2021‑ )
8.0
Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
Beeld: Still 'Squid Game' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixSquid Game (2021‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws