Eerste onheilspellende beelden beloven veel goeds voor aankomende Netflix-serie 'Totenfrau'

Eerste onheilspellende beelden beloven veel goeds voor aankomende Netflix-serie 'Totenfrau'

Wie heeft de man van Blum vermoord? Ze gaat zelf op onderzoek uit in Totenfrau (2022‑ ), een gloednieuwe Netflix-serie uit Oostenrijk. Vandaag onthult de streamingdienst alvast de eerste beelden én de releasedatum. Komende januari is het al zover.

Diepste geheimen

Blum is de eigenares van een begrafenisonderneming in een bekend skioord en de liefhebbende moeder van twee jonge kinderen. Na de toevallige dood van haar man is ze geschokt tot in het diepst van haar bestaan. Al snel realiseert Blum zich dat haar man is vermoord omdat hij bezig was verschrikkelijke geheimen aan het licht te brengen. Ze gaat op zoek naar wraak, maar tijdens haar achtervolging verandert ze van roofdier in prooi…

Wereldwijde première op Netflix

De zesdelige serie is een samenwerking tussen Netflix en het Oostenrijkse ORF, waar de serie al is uitgezonden op tv. Netflix neemt de distributie voor de rest van de wereld op zich. De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Maria Mühe, Felix Klare, Yousef Sweid, Shenja Lacher, Robert Palfrader en Simon Schwarz.

Totenfrau (2022‑ )
6.8
Kijk op Netflix • Een vrouw zoekt wraak op de moordenaar van haar man en legt daarbij de diepste en smerigste geheimen van haar kleine gemeenschap bloot.

Vanaf januari op Netflix

Totenfrau is vanaf 5 januari 2023 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en seires die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Totenfrau' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTotenfrau (2022‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws