'La chica de nieve' teasertrailer: Netflix onthult de releasedatum van nieuwe Spaanse thrillerserie

'La chica de nieve' teasertrailer: Netflix onthult de releasedatum van nieuwe Spaanse thrillerserie

Krijg jij ook geen genoeg van al die Spaanse films en series op Netflix? De streamingdienst doet er nog een schepje bovenop en kondigt vandaag nog een Spaanse thrillerserie aan: La chica de nieve (2023). Aan de hand van de eerste beelden maakt Netflix bekend dat de serie komende januari al in première gaat.

Mysterieuze verdwijning in Malaga

De thrillerserie speelt zich af in Malaga in 2010 tijdens de Drie Wijzen-parade. Wat een magisch moment had moeten zijn, loopt al snel uit tot een nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun dochter Amaya plots verdwijnt in de menigte. De beginnende journaliste Miren begint een onderzoek waar ook inspecteur Millán mee bezig is. Ze zullen niet stoppen tot het meisje is gevonden. Waar is Amaya Martín?

Bekende gezichten

De Spaanse thrillerserie is een verfilming van de gelijknamige bestseller van Javier Castillo. De hoofdrollen worden gespeeld door Alma-actrice Milena Smit, Warrior Nun-ster Tristán Ulloa, die binnenkort tevens een rol heeft in La casa de papel-spin-off Berlín (2023), en Entrevías-acteur Jose Coronado.

La chica de nieve (2023)
6.8
Kijk op Netflix • Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

Begin volgend jaar op Netflix

La chica de nieve is vanaf 27 januari 2023 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'La chica de nieve' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLa chica de nieve (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws