Hoe zou het alternatieve einde van 'The Walking Dead' eruit gezien hebben?

Hoe zou het alternatieve einde van 'The Walking Dead' eruit gezien hebben?

Hoe zou het alternatieve einde van The Walking Dead (2010–2022) eruit gezien hebben? Een setfoto van de dit najaar afgeronde successerie biedt een zeldzame blik op de castleden van het elfde en laatste seizoen.

Laatste aflevering

De vierentwintigste aflevering van seizoen elf ging op 21 november in première op Disney+. Spoiler alert: de finale onthult details over de terugkeer van Rick (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) naar hun kinderen Judith (Cailey Fleming) en Rick Grimes Jr. (Antony Azor), en laat zien hoe de kinderen van de familie Grimes vooruitkijken naar de toekomst.

Flash forward

In een verwijderde flash forward, die de serie een alternatief einde had kunnen geven, is daadwerkelijk een nieuwe generatie van The Walking Dead te zien: de volwassen geworden kinderen van Rick, Michonne, Aaron (Ross Marquand), Jerry (Cooper Andrews) en Rosita (Christian Serratos). Volgens Insider had het alternatieve einde er als volgt uitgezien:

Nadat Daryl wegrijdt, gaan we naar Freedom Parkway, buiten Atlanta, waar we Rick eerder zagen in de pilot. Een jonge man en vrouw zitten voorin een busje, en in de loop van de scène wordt duidelijk dat het de volwassen versies van Rick Grimes Jr. en Judith zijn. Andere volwassen versies van de kinderen uit de serie, zoals Coco en Gracie, zitten achterin. Rick Grimes Jr. spreekt een radiobericht in: 'Als je me kunt horen, reageer alsjeblieft. Dit is Rick Grimes'. De serie eindigt met de reactie van een overlevende: 'Hallo?'

Insider

Setfoto

Duane Charles Manwiller, verbonden aan de serie als cameraman, deelde op Instagram een setfoto waarop de acteurs uit de bewuste scène samen te zien zijn:

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.

Elf seizoenen

Alle seizoenen van The Walking Dead zijn te streamen via Disney+ of Netflix.

Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series

Meer series

Meer series

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws