Einde van een tijdperk: allerlaatste aflevering van 'The Walking Dead' nu te zien op Disney+

Einde van een tijdperk: allerlaatste aflevering van 'The Walking Dead' nu te zien op Disney+

Na twaalf jaar en 177 afleveringen is het vandaag tijd om het verhaal van The Walking Dead (2010–2022) af te sluiten. De allerlaatste aflevering ooit, nummer 24 van het elfde seizoen, is vanaf vandaag te zien op Disney+.

Wie overleeft de finale?

Wie sterft er? Wie keert er terug? En wordt alles echt afgesloten? De finale draagt veel vragen met zich mee voor fans van het eerste uur. Na 12 jaar neemt zender AMC vandaag afscheid van de populaire zombieserie.

Kijk The Walking Dead nu op Disney+! 🍿

Klaar voor spin-offs

Het elfde seizoen werd door de Amerikaanse zender opgedeeld in drie delen. De eerste twee delen zijn al eventjes te zien en deel 3 verscheen de afgelopen weken met telkens een gloednieuwe aflevering. Nu het einde is aangebroken, maakt de franchise zich op voor de komst van meerdere spin-offs. Eén daarvan gaat over Daryl en heeft inmiddels de officiële titel Daryl Dixon gekregen. Daarnaast keren Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan terug als Maggie en Negan in The Walking Dead: Dead City. Releasedata van deze nieuwe series zijn nu nog niet bekend.

The Walking Dead (2010–2022)
8.1
Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.

Seriefinale vanaf vandaag op Disney+

Aflevering 24 van The Walking Dead seizoen 11 is nu te zien via Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Afbeelding via AMC
Afbeelding via AMC
Beeld: Still 'The Walking Dead' via AMC / Gene Page

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Walking Dead (2010–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws