Onheilspellende thrillerserie schiet naar de top op Netflix, kijkers snappen er niets van

Onheilspellende thrillerserie schiet naar de top op Netflix, kijkers snappen er niets van

1899 (2022– ) neemt Netflix volledig over. De nieuwe serie van de makers van Dark (2017–2020) zette de verwachtingen hoog en lijkt deze, in ieder geval qua kijkcijfers, waar te maken. Toch snappen kijkers het ingewikkelde plot niet helemaal…

Andere handige Netflix-pagina's:

Ingewikkeld

Hoewel de makers laten weten dat ze hun nieuwe Netlfix-serie een stuk makkelijker hebben geprobeerd te maken dan het Duitse Dark, zijn er vele abonnees die het niet lukt om het moeilijke verhaal te volgen. De serie wordt desondanks volop bekeken: na het eerste weekend staat 1899 al helemaal bovenaan in de top 10 op Netflix.

In tegenstelling tot Dark, die voor mij heel erg duidelijk was, is 1899 totaal niet te volgen.

Netflix-kijker

Nou ik heb hem uitgekeken maar wat een donkere vage serie zeg… en snappen doe ik het niet.

Netflix-kijker
1899 (2022– )
7.8
Kijk op Netflix • De serie '1899' speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. Ook al hebben de passagiers verschillende achtergronden en nationaliteiten, ze delen dezelfde dromen en hopen allemaal op een betere toekomst in het buitenland.

Mysterieus migrantenschip

De nieuwe serie speelt zich af tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. Ook al hebben de passagiers verschillende achtergronden en nationaliteiten, ze delen dezelfde dromen en hopen allemaal op een betere toekomst in het buitenland. Wanneer ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft en al maanden wordt vermist, neemt hun reis een onverwachte wending. Dat wat ze aan boord vinden, verandert hun reis naar het beloofde land in een onheilspellende nachtmerrie waarin de passagiers en hun verleden met elkaar worden verbonden via een web van geheimen.

Beeld: Still '1899' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips1899 (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws