Deze 5 kerstfilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Deze 5 kerstfilms zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

December is officieel begonnen en dat betekent: kerstfilms! Ook Netflix heeft zin in de feestdagen en voegt vandaag maar liefst vijf kerstfilms toe. Stuk voor stuk zijn het romantische verhalen die zich afspelen tijdens de meest feestelijke tijd van het jaar. Onderstaande kerstfilms zijn nu te zien op de streamingdienst.

Andere handige pagina's:

1 A Christmas Miracle for Daisy

A Christmas Miracle for Daisy (2021)
6.0
Kijk op Netflix • Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.

Whitney (Jill Wagner) is eigenaar van een interieurontwerpbureau dat ze samen met haar vriendin Andi (Tegan Moss) runt. Ze ontwerpt de praalwagen van de kerstman voor de jaarlijkse kerstparade van de stad wanneer een potentiële opdracht op haar pad komt: de volledige herinrichting van een monumentaal huis op kerstavond.

2 A Kindhearted Christmas

A Kindhearted Christmas (2021)
6.1
Kijk op Netflix • Jamie overwint haar kerstblues door geheime Kerstman te spelen in haar stadje, maar een onstuimige verslaggever is vastbesloten de anonieme weldoener te ontmaskeren.

Het is vijf jaar geleden dat de man van Jamie Monroe overleed. Ze overwint haar kerstblues door secret santa te spelen in haar stadje, maar een onstuimige verslaggever is vastbesloten de anonieme weldoener te ontmaskeren.

3 Angel Falls Christmas

Angel Falls Christmas (2021)
5.0
Kijk op Netflix • Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.

Chirurg Ally heeft net een promotie gekregen, maar wil toch extra diensten draaien met Kerstmis. Haar vriend, Josh, geeft het uiteindelijk op en in plaats van haar een aanzoek te doen maakt hij het uit. Hij wenst dat Ally kan begrijpen dat het leven meer is dan werk alleen en Ally wenst dat hij kan begrijpen waarom werk zo belangrijk is. De wensen worden gehoord door twee engelen…

4 A Princess for Christmas

A Princess for Christmas (2011)
6.3
Kijk op Netflix • Het leven van Jules Day (Katie McGrath) staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt.

Het leven van Jules Day (Katie McGrath) staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen.

5 Christmas Time Is Here

Christmas Time Is Here (2021)
5.4
Kijk op Netflix • Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.

Nia is een plaatselijke makelaar die Julian helpt het ideale pand te vinden om uit te breiden voor zijn luxe projectontwikkelaar. Julian laat zijn oog vallen op Nia's familieherberg die wordt beheerd door haar vader, die wil verkopen en met pensioen wil gaan. Julians bedrijf besluit dat ze het eigendom willen, maar de herberg willen veranderen. Nia gaat op zoek naar andere opties en hoopt de familieherberg te redden.

Voor de kids: Shaun the Sheep: The Flight before Christmas

Shaun the Sheep: The Flight before Christmas (2021)
7.3
Kijk op Netflix • Kerstmis komt eraan en Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen, waarna Timmy per abuis wordt ontvoerd.

Voor de kleintjes is een nieuw kerstavontuur te zien van Shaun. Kerstmis komt eraan en Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen, waarna Timmy per abuis wordt ontvoerd. Kan Shaun hem op tijd terugvinden, voordat Timmy iemands cadeautje wordt?

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens onze Top 50 beste kerstfilms op Netflix. Of kijk welke kerstfilms en -series binnenkort de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'A Kindhearted Christmas' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws