'Julestorm' trailer: nieuwe Noorse kerstserie van 'Hjem til Jul'-maker vanaf deze maand op Netflix

'Julestorm' trailer: nieuwe Noorse kerstserie van 'Hjem til Jul'-maker vanaf deze maand op Netflix

De kerstmaand is officieel van start en Netflix brengt ons de komende weken allerlei nieuwe kerstfilms én -series. Eén daarvan is Julestorm (2022): een gloednieuwe kerstserie uit Noorwegen van de makers van Hjem til Jul (2019–2020).

Kerst op het vliegveld

In de nieuwe kerstserie arriveert een groep mensen op het vliegveld van Oslo. Sommigen om hun geliefden te verwelkomen, sommigen om naar huis te vliegen naar hun familie, en sommigen die weg willen vliegen en aan Kerstmis willen ontsnappen. Maar hun kerstmissie loop op niets uit als ze allemaal vast komen te zitten op de luchthaven…

Van Hjem til Jul-maker

Seriemaker Per-Olav Sørensen regisseerde en schreef eerder Hjem til Jul, die onlangs niet werd verlengd met een derde seizoen. Ook maakte hij eerder de Zweedse miniserie Quicksand (2019) en Nobel (2016). Sørensen bracht onlangs tevens Royalteen (2022) en de waargebeurde serie The Playlist (2022) uti op Netflix.

Julestorm (2022)
7.1
Kijk op Netflix • Een groep mensen komt aan op het vliegveld van Oslo. Sommigen om hun geliefden te verwelkomen, sommigen om naar huis te vliegen naar hun familie, en sommigen die weg willen vliegen en aan Kerstmis willen ontsnappen.

Deze maand al op Netflix

Julestorm is vanaf 16 december te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Julestorm' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sJulestorm (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws