Deze 2 kerstfilms zijn vanaf vandaag te zien op Disney+

Deze 2 kerstfilms zijn vanaf vandaag te zien op Disney+

De feestdagen staan om de hoek en ook Disney+ speelt daarop in door het aanbod uit te breiden met passende kerstfilms. Ook vandaag is dat het geval en zijn er maar liefst twee kerstfilms nieuw te zien op de streamingdienst, zodat je alvast helemaal in de kerststemming komt.

Andere handige Disney+-pagina's:

1 No Sleep 'til Christmas

No Sleep 'til Christmas (2018)
6.5
Kijk op Disney+ • Lizzie en Billy, die last hebben van slapeloosheid, ontdekken dat ze alleen naast elkaar in slaap kunnen vallen.

Lizzie staat op het punt met Kerstmis te trouwen, maar de voorbereidingen worden bemoeilijkt door haar slapeloosheid. Op een avond als ze aan het rijden is, raakt ze per ongeluk Billie, een barman die ook aan slapeloosheid lijdt. Ze staat erop hem naar het ziekenhuis te rijden, maar wanneer ze buiten de parkeerplaats bereiken, vallen ze allebei in de auto in slaap. Achteraf vraagt Lizzie zich af of het Billie's gezelschap was dat haar eindelijk in staat stelde te slapen.

Kijk No Sleep 'til Christmas nu op Disney+! 🍿

2 The Man Who Invented Christmas

The Man Who Invented Christmas (2017)
7.0
Kijk op Disney+ • Oktober, 1843. Een ontzette Charles Dickens heeft het niet breed en ondanks zijn vroege succes liepen zijn drie laatste boeken op een mislukking uit.

Twee jaar na het succes van zijn boek Oliver Twist heeft Charles Dickens financiële problemen door de mislukking van zijn laatste drie boeken. Afgewezen door zijn uitgevers gaat hij een nieuw boek schrijven om zijn financiën te herstellen. Hij ziet inspiratie in Londen, met name bij een begrafenis van een rijke man die grotendeels onbezocht blijft, en begint aan A Christmas Carol, dat over zes weken moet verschijnen om met Kerstmis gepubliceerd te worden.

Kijk The Man Who Invented Christmas nu op Disney+! 🍿

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens onze Top 20 beste kerstfilms op Disney+. Of bekijk welke kerstfilms en -series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'The Man Who Invented Christmas' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws