Nieuwe soorten Transformers te zien in trailer van 'Transformers: Rise of the Beasts'

Nieuwe soorten Transformers te zien in trailer van 'Transformers: Rise of the Beasts'

Maak je maar klaar voor alle actie die onderweg is! De nieuwste trailer van Transformers: Rise of the Beasts (2023) is namelijk uit en geeft ons alvast een spannend voorproefje van deze editie van de Transformers (2007)-filmreeks.

Drie nieuwe soorten Transformers

Transformers: Rise of the Beasts staat gepland als eerste aflevering voor een nieuwe trilogie, die dezelfde verhaallijn volgt als Bumblebee (2018) uit 2018. Geïnspireerd door de televisieshow Transformers: Beast Wars, zal deze film maar liefst drie nieuwe soorten Transformers bevatten: de dierlijke Maximals, de gevaarlijke Terrorcons en de krachtige Predacons. De nieuwe soorten Transformers worden geïntroduceerd in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons.

Ontmoeting tussen twee krachtpatsers

De trailer doet zeker niet tekort aan actie. Zo springt er een enorme mechanische gorilla in beeld. Dit is de leider van de Maximals, Optimus Primal. Primal waarschuwt Optimus Prime, de leider van de Autobots, voor het dreigende gevaar uit zowel zijn verleden als zijn toekomst. De ontmoeting tussen Optimus Prime en Optimus Primal is een impasse tussen twee krachtpatsers die voorbestemd zijn om sterke bondgenoten te worden.

Nieuwe personages

Het vervolg speelt zich af in de jaren 90 in New York. Er voegen zich twee nieuwe personages bij de franchise. Elena, gespeeld door Dominique Fishback, is een onderzoekster naar artefacten die steeds de eer voor haar werk wordt ontnomen door haar baas; en Noah (Anthony Ramos), een ex-militaire elektronica-expert die met zijn gezin in Brooklyn woont.

Transformers: Rise of the Beasts is vanaf 8 juni 2023 te zien in de bioscoop.

Transformers: Rise of the Beasts (2023)
1994, New York. De Maximals, Predacons, en Terrorcons worden geïntroduceerd in de bestaande strijd op aarde tussen Autobots en Decepticons.
Beeld: Still 'Transformers: Rise of the Beasts' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsTransformers: Rise of the Beasts (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws