Knotsgekke trailer van 'Paradise PD': vierde seizoen binnenkort te zien

Knotsgekke trailer van 'Paradise PD': vierde seizoen binnenkort te zien

Heb je kunnen genieten van de eerste drie seizoenen van de geflipte komedieserie Paradise PD (2018–2022)? Dan is er weinig twijfel dat het vierde seizoen ook weer in je straatje ligt. De nieuwe trailer loopt over van de absurde taferelen.

Incapabele wetsdienaars

Paradise PD volgt de avonturen van verschillende agenten die moeten instaan voor de veiligheid in Paradise, een klein stadje met veel criminaliteit. Het korps bestaat uit de meest incapabele wetsdienaars denkbaar, wat tot tal van knotsgekke situaties leidt.

Cotton-Eyed Joe

Met 'knotsgek' is geen woord te veel gezegd, want in de trailer is onder andere te zien hoe een schaars geklede dame een man uit een doodskist sleept, het bekende liedje Cotton-Eyed Joe begint te schreeuwen en tot overmaat van ramp ook nog even haar maaginhoud loost. "Pump up the jam!", knipoogt Netflix onder de trailer.

Still 'Paradise PD' via Netflix
Still 'Paradise PD' via Netflix

Laatste seizoen

Voor kijkers die de overdosis van absurde trailertaferelen kunnen waarderen, is er goed én slecht nieuws: met dertien afleveringen wordt dit het langste seizoen tot nu toe, maar daar staat tegenover dat het ook meteen het laatste seizoen is. De eerste afleveringen van de serie kwamen in 2018 online. Seriemakers Waco O'Guin en Roger Black sloten in 2021 een bredere deal met Netflix, waaruit afgelopen zomer de komedieserie Farzar (2022) voortkwam.

Paradise PD (2018–2022)
6.8
Kijk op Netflix • 'Paradise PD' volgt de avonturen van verschillende agenten die instaan voor de veiligheid in Paradise, een klein stadje met veel criminaliteit.

De laatste dertien afleveringen van Paradise PD zijn vanaf 16 december te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Paradise PD' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sParadise PD (2018–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws