Netflix onthult teasertrailer van 'You People', een gloednieuwe komedie over racisme

Netflix onthult teasertrailer van 'You People', een gloednieuwe komedie over racisme

Er is weer een leuke komediefilm in aantocht! Netflix heeft zojuist de teasertrailer van You People (2023) vrijgegeven, de gloednieuwe romantische komedie die vanaf begin volgend jaar te zien zal zijn op de streamingdienst.

Jonah Hill en Eddie Murphy

You People volgt een nieuw koppel en hun families, die zich verdiepen in moderne liefde en familiedynamiek te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen. De film is geregisseerd door Kenya Barris. Naast de bekende acteurs Jonah Hill (die ook heeft meegewerkt aan het schrijven van de film) en Eddie Murphy, zullen we de castleden Lauren London, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus en David Duchovny ook in de film tegenkomen.

Etnische en culturele conflicten

Hoewel de trailer laat zien dat You People een komedie is waarin veel romantiek voorkomt, is het duidelijk dat Barris niet afwijkt van de hedendaagse conflicten tussen mensen met verschillende etnische en culturele achtergronden. Gezien Barris' geschiedenis, komt dit niet als een verrassing. Ondanks dat You People de eerste speelfilm is van de filmmaker als regisseur, is Barris ook bekend van het maken van black-ish (2014–2022) en #blackAF (2020), twee populaire sitcoms over de uitdagingen waar zwarte mensen mee te maken krijgen in de Verenigde Staten. Onlangs werkte Barris ook aan de film Entergalactic (2022).

Still 'You People' via Netflix / Tyler Adams
Still 'You People' via Netflix / Tyler Adams

Etnische en culturele conflicten

Barris' hele oeuvre gaat over racisme en de culturele identiteit van zwarte mensen, en van You People hoeven we niets anders te verwachten. De titel van de film is een directe verwijzing naar een uitdrukking die vaak wordt gebruikt in racistische uitspraken. "You People" wordt vaak gebruikt om elk spoor van identiteit van een individu uit te wissen en te reduceren tot raciale stereotypen. En dat is dan ook precies de kern van de film, aangezien You People de culturele botsingen tussen mensen uit verschillende culturen, generaties en etnische achtergronden onderzoekt.

You People (2023)
5.6
Kijk op Netflix • 'You People' volgt een nieuw koppel en hun families, die zich verdiepen in moderne liefde en familiedynamiek te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen.

You People is vanaf 27 januari 2023 te zien op Netflix.

Beeld: Still 'You People' via Netflix / Parrish Lewis
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Netflix FilmsYou People (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws