Nieuwe beelden onthuld van nieuwe fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Nieuwe beelden onthuld van nieuwe fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'

Paramount Pictures Nederland onthult nieuwe beelden van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023), de nieuwe fantasyfilm die volgend jaar op het witte doek zal verschijnen. In de video praten de makers en castleden over het verhaal, de personages en de acteurs.

Spectaculaire overval

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves gaat over een charmante dief en een bende avonturiers. Ze wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. De film is gebaseerd op het spel van Dave Arneson en E. Gary Gygax.

Actie en humor

In de video van Paramount Pictures Nederland zijn een hoop nieuwe beelden te zien, die volzitten met levensechte monsters, speciale krachten en vooral heel veel actie. De castleden, waaronder Chris Pine, Regé-Jean Page en Hugh Grant, praten de kijkers bij over wat ze kunnen verwachten van de film. Zo laat Page weten dat er naast actie veel humor in de film zal zitten. "Dat maakt het voor ons ook heel leuk". Grant vertelt ons alvast meer over zijn personage in de film: "Ik maak deel uit van de dievenbende, maar mijn personage is niet zo slecht als de Red Wizards".

Groots avontuur

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is geregisseerd en geschreven door John Francis Daley en Jonathan Goldstein (bekend van Spider-Man: Homecoming (2017)). Goldstein vindt dat de film een groots avontuur is met sympathieke personages. "We willen de fans geven waar ze op hopen", aldus Daley.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves draait vanaf 30 maart 2023 in de bioscoop.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen.
Beeld: Still 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws