Regisseur Guy Ritchie zou Will Smith graag terugzien in 'Aladdin 2'

Regisseur Guy Ritchie zou Will Smith graag terugzien in 'Aladdin 2'

De filmmaker van het welbekende sprookje Aladdin (2019), Guy Ritchie, onthult dat hij er geen probleem mee zou hebben als Will Smith terug zou keren als 'de Geest' in het geplande vervolg van de film.

De perfecte heer

Ritchie is een bekende regisseur. Zo heeft hij de films Sherlock Holmes (2009) en The Gentlemen (2019) ook geregisseerd. Op het Red Sea International Film Festival in Saoedi-Arabië sprak Ritchie vol lof over Smith. Hij vertelde onder andere dat hij nog nooit zo'n aardig persoon heeft ontmoet en dat hij het geweldig vond om met hem samen te werken.

Ik heb nog nooit een aardigere man ontmoet, en met hem werken was een van de mooiste, geweldige ervaringen die ik ooit heb gehad. Smith is altijd een volmaakte en genereuze heer. Ik zou er geen probleem mee hebben om Will Smith weer te casten, want, zoals ik al zei, hij is gewoon de perfecte heer.

Guy Ritchie

Heftig incident

Velen in de filmindustrie dachten dat Smith in een moeilijke tijd zou zitten, na het heftige incident dat hij eerder dit jaar meemaakte. Tijdens de live-uitzending van de Oscars maakte Chris Rock een grapje over het kale hoofd van de echtgenote van Smith, die aan alopecia lijdt. Daarop liep Smith het podium op en sloeg hij Rock in het gezicht.

Aladdin (2019)
6.9
Kijk op Disney+ • 'Aladdin' is het verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

Verontschuldiging

Smith is echter weer in de prijzen gevallen voor zijn hoofdrol in het door Antoine Fuqua geregisseerde drama Emancipation (2022), nadat hij zich meerdere malen had verontschuldigd voor zijn gedrag. In een aflevering van The Daily Show vertelt Smith dat de nacht van het incident verschrikkelijk was.

Ik ging door iets heen die nacht. Niet dat dat mijn gedrag rechtvaardigt. Ik heb ervan geleerd dat we gewoon aardig voor elkaar moeten zijn. Het is moeilijk. Ik denk dat het pijnlijkste voor mij was, dat ik het moeilijk maakte voor andere mensen. Ik zie nu in dat gekwetste mensen andere mensen kwetsen."

Will Smith
Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsAladdin (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws