'Virgin River' seizoen 5 zal voorlopig nog niet op Netflix verschijnen

'Virgin River' seizoen 5 zal voorlopig nog niet op Netflix verschijnen

Netflix heeft vorig jaar september laten weten de populaire serie Virgin River (2019‑ ) te verlengen met een vierde en een vijfde seizoen. De opnames van het vijfde seizoen zijn vorige maand afgerond. Helaas is de exacte releasedatum voor het nieuwe seizoen nog niet onthuld.

Cliffhanger

"Lizzie, de reden dat ik geen relatie kan hebben, is omdat ik geen toekomst heb. Ik heb de terminale ziekte van Huntington", vertelt Denny aan Lizzie in de laatste aflevering van het vierde seizoen. Sindsdien wachten fans met smart op het nieuwe seizoen van de geliefde serie. Virgin River is een romantische dramaserie en gaat over een verpleegkundige die uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië. Ze ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht. De serie is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr.

Still 'Virgin River' via Netflix
Still 'Virgin River' via Netflix

Releasedatum nog niet bekend

Als we moeten speculeren zullen de nieuwe afleveringen ergens rond mei of juni 2023 in première gaan. Fans denken dat het nieuwe seizoen in juli 2023 zal uitkomen. Hoe dan ook, we kunnen er alvast zeker van zijn dat het vijfde seizoen van Virgin River in de zomer te zien zal zijn op Netflix.

Opnames afgerond

Wat verder al vaststaat, is dat de opnames van het vijfde seizoen afgerond zijn. Dit is bevestigd op de officiële Instagram-pagina van de serie. Een aantal weken geleden werd er een video gepost, waarop de castleden en makers van de serie blij staan de dansen. "Seizoen 5 staat erop!", staat er in het Engels in het bijschrift.

De eerste vier seizoenen van Virgin River zijn nu te zien op Netflix.

Virgin River (2019‑ )
7.4
Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019‑ )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws