Trailer van 'Servant': serie van 'Split'-regisseur krijgt ijzingwekkende finale op Apple TV+

Trailer van 'Servant': serie van 'Split'-regisseur krijgt ijzingwekkende finale op Apple TV+

Apple TV+ heeft de trailer geplaatst van het vierde en laatste seizoen van Servant (2019–2023). De nieuwe beelden beloven een ijzingwekkend einde van de duistere horrorserie.

Huwelijk onder hoogspanning

In het eerste seizoen van Servant rouwt het welvarende stel Sean en Dorothy Turner (rollen van Six Feet Under-actrice Lauren Ambrose en Ben-Hur-acteur Toby Kebbell) om de tragische dood van hun dertien weken oude zoontje. Hun huwelijk komt onder hoogspanning te staan, en in de loop van het onorthodoxe rouwproces dringen donkere krachten het (in Philadelphia gelegen) huis binnen waar de serie zich grotendeels afspeelt.

Kijk Servant nu op Apple TV+! 🍿

Bedreigende cult

In seizoen vier mondt de bovennatuurlijke strijd rond de familie Turner uit in een huiveringwekkende finale, met hoofdrollen voor de jonge nanny Leanne (Nell Tiger Free) en een bedreigende cult:

De familie Shyamalan

Servant is een project van de bekende horroregisseur M. Night Shyamalan (Split, Old), die de eerste aflevering regisseerde en daarna ieder seizoen een nieuwe aflevering voor zijn rekening nam. De derde aflevering van het laatste seizoen wordt geregisseerd door Ishana, Shyamalans dochter.

Servant (2019‑2023)
7.5
Kijk op Apple TV+ • Een echtpaar uit Philadelphia rouwt om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

Benieuwd hoe het verhaal van de familie Turner afloopt? Het finaleseizoen van Servant is vanaf 13 januari 2023 te streamen op Apple TV+.

Beeld: Still 'Servant' via Apple TV+
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+Servant (2019–2023)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws