Kijkers verrukt door avontuurlijke kerstfilm op Netflix: 'Leuk voor jong en oud'

Kijkers verrukt door avontuurlijke kerstfilm op Netflix: 'Leuk voor jong en oud'

Tussen alle zoetsappige kerstfilms op Netflix zitten ook een aantal échte parels. Eén daarvan is The Christmas Chronicles (2018), die velen bestempelen als hun favoriet. De film is al een aantal jaar op de streamingdienst te zien, maar nog altijd een aanrader.

Andere handige Netflix-pagina's:

Voor het hele gezin

Het avontuurlijke kerstverhaal met Kurt Russell is vooral leuk omdat dze met het hele gezin is te bekijken: "Leuk voor jong en oud". Een paar jaar geleden kwam Netflix met een net zo leuk vervolg: The Christmas Chronicles 2 (2020).

The Christmas Chronicles (2018)
7.0
Kijk op Netflix • 'The Christmas Chronicles' vertelt het verhaal van een zus en broer, Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), die op kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op video willen vastleggen.

Kerstfeest redden

De makers van Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) en Home Alone (1990) vertellen met deze kerstfilm het verhaal van broer en zus Teddy (Judah Lewis) en Kate (Darby Camp). Op kerstavond willen ze de kerstman vastleggen op video, maar dit mondt uit tot een onverwachts groot avontuur waarbij ze het kerstfeest moeten redden voordat het te laat is.

Beeld: Still 'The Christmas Chronicles' via Netflix / Michael Gibson

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Christmas Chronicles (2018)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws