Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 49, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe films (week 49, 2022)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast Downton Abbey (2019) en The Souvenir (2019) is nu ook de gloednieuwe Original Guillermo del Toro's Pinocchio (2022) te zien, en de Spaanse dramafilm Los Renglones Torcidos de Dios (2022).

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Een donkere versie van het klassieke sprookje voor kinderen over de avonturen van de ondeugende en soms ongehoorzame houten pop Pinocchio tijdens diens zoektocht naar zijn plek in de wereld.
 2. 7.4
  Kijk op Netflix • Film gebaseerd op het populaire Britse tv-programma 'Downton Abbey', waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich ditmaal voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven.
 3. 7.0
  Kijk op Netflix • Privédetective Alice vertrekt naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze de dood van de zoon van haar cliënt moet onderzoeken.
 4. 6.4
  Kijk op Netflix • Portret van een filmstudente in het Londen van de jaren tachtig. De jonge vrouw valt voor een verleidelijke, erudiete man die haar meetrekt richting de afgrond.
 5. 6.0
  Kijk op Netflix • De cynische Phileine gaat onverwachts op bezoek bij haar acterende vriend Max, die in Manhattan zijn handen vol heeft aan feesten.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Downton Abbey' (2019) via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws