Nederlandse cast Netflix Original 'Ferry' bekend

Nederlandse cast Netflix Original 'Ferry' bekend
3 augustus 2020 om 10:41

Netflix heeft zojuist de volledige cast van de Netflix original Ferry bekendgemaakt, de prequel van de populaire serie Undercover. Onder anderen Elise Schaap, Huub Stapel en Frank Lammers hebben hoofdrollen in de nieuwe film.

Ook Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Yannick van de Velde en Maarten Heijmans spelen mee in de film over de Brabantse drugsbaron Ferry Bouman (Lammers) en zijn vrouw (Schaap). De opnames van de film beginnen deze week.

De streamingsservice deelde ook al een korte synopsis van Ferry:

De meedogenloze Ferry Bouman werkt voor de machtige hasjbaron Brink. Na een overval wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te zoeken, in Brabant. Dat betekent een weerzien met zijn geboortestreek, waar hij jaren geleden uit wegvluchtte. De terugkeer is niet makkelijk, het contact met zijn familie is vreemd en zijn oude levenstijl botst met zijn aangemeten spijkerharde karakter. De zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en stelt de loyaliteit van Ferry op de proef…

De complete cast van Ferry bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Tim Linde, Yannick van de Velde, Maarten Heijmans, Olaf Ait Tami, Adison dos Reis, Bob Stoop, Juliette van Ardenne, Eva Laurenssen, Mike Weerts en Bram Blankestijn. Het scenario is van Nico Moolenaar en Bart Uytdenhouwen en de film wordt geregisseerd door Cecilia Verheyden.

Ferry
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Screenshot uit video 'Aankondiging: Ferry de film'
Tekst: Netflix

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixFerry

Lees ook: Villeneuve probeert 'Dune' in quarantaine af te maken

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten