De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 52)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 52)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Treason (serie)

Treason (2022)
6.3
Kijk op Netflix • Adam Lawrence werd opgeleid en klaargestoomd door de geheime inlichtingendienst, zijn carrière lijkt vast te staan.

White Noise

White Noise (2022)
5.7
Kijk op Netflix • 'White Noise' volgt het leven van hoogleraar Jack Gladney (Adam Driver) en de rest van zijn familie. Het Amerikaanse gezin probeert de strubbelingen van het dagelijkse leven het hoofd te bieden.

Disney+

Atlanta seizoen 4

Atlanta (2016‑2022)
8.6
Kijk op Disney+ • In de serie 'Atlanta' is Earnest "Earn" Marks (Donald Glover) een vroegtijdig schoolverlater die als manager de carrière van zijn neef, Alfred "Paper Boi" Miles (Brian Tyree Henry), van de grond probeert te krijgen in de rapscene in Atlanta.

Amsterdam

Amsterdam (2022)
6.1
Kijk op Disney+ • Een drietal vrienden zijn in de jaren 30 getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld.

HBO Max

Branson afl. 4

Branson (2022)
7.0
Kijk op HBO Max • Zestien dagen voordat Richard Branson een potentieel historische vlucht zal maken als de eerste passagier die in zijn eigen ruimtevaartuig de ruimte bereikt in juli 2021, praat de miljardair/ondernemer met bekroond filmmaker Chris Smith.

Lizzo, Live in Concert (vanaf zondag)

Lizzo, Live in Concert (2022)
Kijk op HBO Max • Deze concertspecial van HBO Max werd opgenomen tijdens "Lizzo's The Special Tour" op het iconische KIA Forum in Inglewood, Californië.

Videoland

Martin H. (docuserie)

Martin H. (2022‑ )
Kijk op Videoland • Het unieke verhaal van een ambitieuze agent die afgleed in corruptie en de boeken in ging als de moordenaar van Europa's grootste drugsbaron.

B&B Vol Liefde: De Aftrap

B&B Vol Liefde: De Aftrap (2021)
Kijk op Videoland • In deze special stellen de nieuwe B&B-eigenaren van het tweede seizoen zich voor. Alles om in de nieuwe serie dates te vinden, en natuurlijk voor ver daarna.

Prime Video

Geldwolven (serie)

Geldwolven (2022‑ )
7.3
Kijk op Prime Video • Wanneer fraude-expert Frank De Jong erachter komt dat de wereld niet zo eerlijk is als hij dacht, beslist hij voor het eerst in zijn leven de regels te overtreden.

Boiling Point

Boiling Point (2021)
7.5
Kijk op Prime Video • Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Amsterdam' via Filmdepot / 20th Century Studios

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws