De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 2)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 2)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Vikings: Valhalla seizoen 2

7.3
Kijk op Netflix • 'Vikings Valhalla' begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie 'Vikings'. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland.

Dog Gone

6.0
Kijk op Netflix • 'Dog Gone' gaat over een vader en zoon die hun relatie proberen te herstellen tijdens de zoektocht naar hun vermiste hond 'Gonker' die zonder medicijnen niet lang meer te leven heeft.

Disney+

Welcome to Chippendales

7.3
Kijk op Disney+ • Een waargebeurde misdaadsaga en vertelt het schandalige verhaal van Somen "Steve" Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke oprichter werd van 's werelds grootste mannenstrip-imperium - en zich daarbij door helemaal niets in de weg liet staan.

The Menu

7.2
Kijk op Disney+ • Een jong echtpaar reist naar een afgelegen eiland om in een exclusief restaurant te eten waar de chef een uitbundig menu heeft bereid.

HBO Max

Velma

1.5
Kijk op HBO Max • Het oorsprongsverhaal van Velma Dinkley, het onbezongen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc.-bende.

The Auschwitz Report

6.6
Kijk op HBO Max • 'The Auschwitz Report' vertelt het waargebeurde verhaal van de Slowaakse Joden Rudolf Vrba en Alfréd Wetzler, die in 1942 naar Auschwitz zijn gedeporteerd maar in 1944 weten te ontsnappen.

Videoland

Jamal

Kijk op Videoland • We volgen we kickbockser Jamal Ben Saddik in de twee zwaarste jaren van zijn leven. Niet alleen op sportief vlak, maar ook in zijn privéleven moet Jamal de ene na de andere klap incasseren.

Harry: The Interview

Kijk op Videoland • De Britse prins Harry vertelt vanuit Californië, waar hij nu woont, uitgebreid over het leven binnen en buiten de koninklijke familie.

Prime Video

Hunters seizoen 2, afl. 1-2

7.2
Kijk op Prime Video • Een gevarieerde groep nazi-jagers die in 1977 in New York City leefde, ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-ambtenaren samenspannen om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creëren.

Zillion

7.6
Kijk op Prime Video • 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang, wil slechts één ding:

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The Auschwitz Report' via Filmdepot / DFW

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws