Ava DuVernay gaat documentaireserie over 'One Perfect Shot' maken voor HBO Max

Ava DuVernay gaat documentaireserie over 'One Perfect Shot' maken voor HBO Max
9 augustus 2020 om 13:28

Fans van de populaire Twitteraccount @OnePerfectShot en de gelijknamige website mogen in hun handjes knijpen, want HBO Max heeft zojuist een documentaireserie over het online project aangekondigd. Ava DuVernay zal de nieuwe serie over iconische filmshots gaan regisseren.

DuVernay, die titels als Selma (2014) en 13th (2016) op haar naam heeft staan, zal in de HBO serie iedere aflevering één regisseur uitlichten en met hem of haar terugblikken op de meest iconische shots. Zo neemt ze de kijkers mee in het proces van het filmmaken. Ook zal 'One Perfect Shot' aandacht besteden aan waar de makers hun inspiratie vandaan halen.

DuVernay kijkt uit naar haar nieuwe project. In een verklaring zei ze:

Ik heb al langer het plan om een serie te maken over de kunst van het regisseren. Om de ambacht van de grote filmmakers uit te kunnen pluizen en in beeld te brengen is een droom die uitkomt. Voor mij, maar voor ons allemaal bij ARRAY Filmworks. We zijn blij dat Warner Horizon Unscripted Television met dit idee aan de slag wil.

Brooke Karzen, executive vice president van Warner Horizon Unscripted Television, voegde eraan toe

Als een van de meest gerespecteerde filmmakers van vandaag, is Ava de perfecte stem om ons mee te nemen in de wereld van boeiende nieuwe technologie en oude filmklassiekers.

Ook het team achter @OnePerfectShot is blij met de samenwerking:

Eerder dit jaar kondigde DuVernay al aan dat ze een serie zou gaan maken over Colin Kapernick, Colin in Black & White, over het leven van de activist en voormalig topsporter. Wanneer haar 'One Perfect Shot' op HBO Max te zien zal zijn, is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Standaardafbeeldingen
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand HBO HBO Max

Lees ook: Madonna en 'Juno'-schrijver Diablo Cody werken samen aan nieuw project

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten