Madonna en 'Juno'-schrijver Diablo Cody werken samen aan nieuw project

Madonna en 'Juno'-schrijver Diablo Cody werken samen aan nieuw project
9 augustus 2020 om 12:41

Madonna heeft tijdens haar quarantainetijd een nieuw project gevonden. In een Instagramvideo met Juno (2007)-schrijver Diablo Cody vertellen de twee dat ze samen aan een scenario werken. Waarvoor dat scenario is, blijft nog even geheim.

In de video zitten de zangeres en de oscarwinnende schrijver samen op een bank te praten over de details van hun aankomende project, waarin muziek centraal staat. De vrouwen hebben het over wanneer en welke muziek er zal worden gebruikt, en wat de volgende stappen zijn in het script. Wat het project ook mag zijn, het is duidelijk nog een work in progress.

Volgens geruchten werken de twee aan een biopic over het leven van de zangeres, maar dat is door geen van beiden bevestigd. Wel bespreken Madonna en Cody in de teaser van de video een outfit die de zangeres ooit droeg. Het lijkt er dus wel op dat er biografische elementen in het scenario voorkomen. Fans van de zangeres en de scriptschrijver zijn enthousiast. Bekijk de volledige video van de zangeres hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Madonna: Truth or Dare' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities

Lees ook: Netflix onthult eerste trailer voor nieuwe animatieserie 'HOOPS'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten