Netflix onthult eerste trailer voor nieuwe animatieserie 'HOOPS'

Netflix onthult eerste trailer voor nieuwe animatieserie 'HOOPS'
8 augustus 2020 om 12:08
12 augustus 2020 om 10:12

In de eerste trailer van de nieuwe Netflix-serie HOOPS (2020– ) wordt direct de toon gezet. Geen scheldwoord gaat te ver voor de grofgebekte basketbalcoach.

Coach Ben (ingesproken door Jake Johnson) is ervan overtuigd dat een overwinning van zijn basketbalteam hem megapopulair zal maken. Dit is belangrijk voor hem, aangezien hij opgroeit in de schaduw van zijn beroemde vader. Het zit de asociale coach helaas niet mee als zijn vrouw hem verlaat voor zijn beste vriend. Ook het basketbalteam blijkt toch niet zo'n succes, maar Ben geeft de hoop niet op.

Bekijk het hier zelf in de eerste trailer van HOOPS:

De tiendelige serie wordt geproduceerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Samen regisseerde zij films als Cloudy with a Chance of Meatballs (2009), The Lego Movie (2014) en 21 Jump Street (2012), en produceerde ze Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018).

HOOPS is de nieuwste animatieserie voor volwassenen op Netflix, met voorgangers als Big Mouth (2017– ), BoJack Horseman (2014–2020) en Paradise PD (2018– ). HOOPS is vanaf 21 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle films en serie op de streamingdienst kun je hier terecht.

HOOPS (2020– )
6.0
In deze animatieserie is een grofgebekte basketbalcoach van een middelbare school vastberaden om zijn slecht presterende team succesvol te maken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Hoops' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHOOPS (2020– )

Lees ook: Ben Affleck schrijft en regisseert film over 'Chinatown'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten