Scandinavisch oorlogsdrama over een Noorse soldaat nu te zien op Netflix

Scandinavisch oorlogsdrama over een Noorse soldaat nu te zien op Netflix

In Narvik (2022) volgen we een Noorse soldaat die een rol speelt bij de eerste nederlaag van Adolf Hitler tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Scandinavische oorlogsfilm is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Eerste nederlaag van Hitler

De film uit Noorwegen speelt zich af in 1940. Hitler heeft zijn oog laten vallen op het ijzererts dat uit Zweden via Narvik wordt verscheept. Dit heeft hij nodig om zijn oorlogsmachine draaiende te houden, maar de geallieerden doen er alles aan om dit te voorkomen. Gedurende twee maanden krijgt Hitler zijn eerste nederlaag te verwerken. Als een Noorse soldaat terugkeert naar huis, ontdekt hij een schokkende waarheid over zijn vrouw…

De hoofdrollen worden gespeeld door Okkupert-acteur Henrik Mestad, Grenseland-ster Stig Henrik Hoff en door Kristine Hartgen. Het oorlogsdrama is geregisseerd door Erik Skjoldbjærg.

Narvik (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.

Vanaf vandaag op Netflix

Narvik is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Narvik' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNarvik (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws