Jason Segel en Harrison Ford te zien als therapeuten in de nieuwe 'Shrinking'-trailer

Jason Segel en Harrison Ford te zien als therapeuten in de nieuwe 'Shrinking'-trailer

Samen met de makers van Ted Lasso (2020– ), Bill Lawrence en Brett Goldstein, schreef Jason Segel de Apple TV+ comedyserie Shrinking (2023– ). Segel speelt zelf een rouwende therapeut die besluit het roer om te gooien en zo het leven van zijn patiënten verandert. De trailer van de serie is nu te zien.

Eerlijkheid duurt het langst

Het verhaal volgt Jimmy Laird, een therapeut die de rouwt om de dood van zijn vrouw en daardoor in een negatieve spiraal raakt. Als hij zijn werk zat begint te raken, besluit hij het helemaal anders aan te pakken. Zijn opleiding en ethiek negerend, vertelt hij zijn patiënten alleen nog maar wat hij écht denkt. Hoewel hij dacht dat zijn plan van aanpak zou mislukken, ziet hij dat hij grote veranderingen aanbrengt in de levens van mensen om hem heen, inclusief zijn eigen leven.

Harrison Ford speelt ook een rol in de serie als Phil Rhoades, de leider van de praktijk waar Jimmy werkt. In de trailer zien we een gesprek tussen de twee waarin de How I Met Your Mother (2005–2014)- ster zegt dat hij zijn handen wat vuiler wil gaan maken. "Wil je ze nooit door elkaar schudden?", vraagt hij aan zijn baas. "Maar we schudden ze niet door elkaar," antwoordt Ford. "Ga je gewoon je carrière afbranden en mij meenemen?" Verder spelen ook Jessical Williams, Christina Miller, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell in de comedyserie.

Shrinking (2023‑ )
8.0
Kijk op Apple TV+ • Een rouwende therapeut is het helemaal zat en besluit zijn zijn cliënten voortaan precies te vertellen wat hij denkt.

Shrinking is vanaf 27 januari te bekijken op Apple TV+.

Beeld: Still 'Shrinking' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Series Apple TV+Shrinking (2023– )

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws