Schrijver 'House of the Dragon' verschijnt mogelijk zelf in de serie

Schrijver 'House of the Dragon' verschijnt mogelijk zelf in de serie

Schrijver George R.R. Martin heeft gehint geïnteresseerd te zijn in een cameo-verschijning in de verfilming van zijn House of the Dragon. Martin zou aanvankelijk al een korte verschijning maken in de eerste aflevering van Game of Thrones (2011–2019), maar die aflevering werd volledig geschrapt en opnieuw verfilmd, de cameo kwam er niet meer van.

Druk met schrijven

Na een volgens fans teleurstellend einde van Game of Thrones, wist HBO Max het vertrouwen weer terug te winnen met House of the Dragon (2022– ). Momenteel werkt de schrijver aan zijn nieuwe boek The Winds of Winter, dat bijna af zou zijn. In een recent interview werd Martin gevraagd of hij opnieuw geïnteresseerd zou zijn in een korte verschijning in zijn eigen serie. Het antwoord luidde dat de interesse er zeker is, maar dat hij het uitstelt totdat hij klaar is met schrijven.

House of the Dragon (2022‑ )
8.5
Kijk op HBO Max • 'House of the Dragon' is een prequelserie van 'Game of Thrones'. In de serie staat de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar controle.
Still 'House of the Dragon' via HBO Max
Still 'House of the Dragon' via HBO Max

Meer Spin-offs

Het geweldige succes van zowel Game of Thrones als House of the Dragon wijst erop dat het publiek geïnteresseerd is in meer verhalen over Westeros. Momenteel zijn er zes Game of Thrones-spin-offs in ontwikkeling. In juni werd een spin-off van Jon Snow aangekondigd, ook werd er een spin-off aangekondigd genaamd The Sea Snake over de negen reizen van de jonge Corlys Velaryon, 10,000 Ships over de legendarische koningin Nymeria, Tales of Dunk and Egg en zelfs ook nog een animatieserie. Kortom, er is meer dan genoeg voor fans om naar uit te kijken.

Game of Thrones (2011‑2019)
9.2
Kijk op HBO Max • 'Game of Thrones' is een serie die gebaseerd is op de boekenserie 'A Song of Ice and Fire' ('Het Lied van IJs en Vuur') van George R.R.
Beeld: Still 'House of the Dragon' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxHouse of the Dragon (2022– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws