Gloednieuwe Spaanse thriller over twee detectives vanaf februari op Netflix

Gloednieuwe Spaanse thriller over twee detectives vanaf februari op Netflix

Fans van Spaanse films en series hebben weer iets nieuws om naar uit te kijken op Netflix: Infiesto (2023). De duistere film over twee detectives verschijnt volgende maand op de streamingdienst.

Duistere vermissing

De aankomende Spaanse misdaadfilm draait om twee rechercheurs die samen op de zaak zitten van een ontvoering. Al snel komen ze erachter dat de verdwijning onderdeel is van een sinister patroon. En dan moeten de inspecteurs het ook nog eens doen in een land waar de noodtoestand heerst door een pandemie.

Bekende namen

De nieuwe Spaanse Netflix-film is geschreven en geregisseerd door Patxi Amezcua, die onlangs het waargebeurde Un hombre de acción (2022) uitbracht op de streamingdienst. De hoofdrollen worden gespeeld door Patricia Defran, Santo-ster Iria del Río, Isak Férriz en Xtremo-acteur Luis Zahera.

Infiesto (2023)
5.5
Kijk op Netflix • Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.

Volgende maand op Netflix

Infiesto is vanaf 3 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix / YouTube
Afbeelding via Netflix / YouTube
Beeld: Still 'Infiesto' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsInfiesto (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws