'Three Men and a Baby' krijgt remake met Zac Efron

'Three Men and a Baby' krijgt remake met Zac Efron
11 augustus 2020 om 09:03

Of de wereld er echt op zit te wachten is de vraag, maar hij komt er echt: een remake van 3 Men and a Baby (1987). Disney werkt aan een nieuwe versie van de komedie, en een van de 'three men' wordt niemand minder Zac Efron.

De originele film heeft het grootste deel van zijn charme te danken aan het iconische trio Steve Guttenberg, Ted Danson en Tom Selleck, drie vrijgezelle mannen die hun studentenlevensstijl nog niet helemaal hebben losgelaten en allemaal op zoek zijn naar hun droomvrouw. Die droomvrouw verschijnt, maar ze blijkt een stuk jonger dan wat de heren in hun hoofd hadden.

Hoewel het concept van de film wat achterhaald lijkt voor deze tijd, doet Disney wel iets slims met deze plannen. Oudere filmliefhebbers zullen getrokken worden door de herkenbare titel, en het jongere publiek kent het verhaal waarschijnlijk nog niet en zal worden getrokken door de rol van Efron.

Welke two men er naast Efron op de set zullen verschijnen is nog niet bekend. Er is ook nog geen regisseur voor de remake. Het script is geschreven door Will Reich, en de film zal op Disney+ in première gaan.

3 Men and a Baby (1987)
6.0
Peter, Michael en Jack zijn drie vrolijke vrijgezellen die een flat delen in New York. De ochtend na een verjaardagsfeest vinden Peter en Michael een wieg bij hun voordeur met daarin de zes maanden oude baby Mary...

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Three Men and a Baby' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video's Disney+ Disney3 Men and a Baby (1987)

Lees ook: Netflix deelt trailer van ruimteserie 'Away' met Hilary Swank

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten