Netflix deelt trailer van ruimteserie 'Away' met Hilary Swank

Netflix deelt trailer van ruimteserie 'Away' met Hilary Swank
10 augustus 2020 om 15:44

Na Space Force (2020– ) heeft Netflix de smaak van het ruimtereizen te pakken. In Away (2020– ) reizen de astronauten niet naar de maan, maar naar de nog door mensen onontdekte planeet Mars. De eerste trailer van de nieuwe Original-serie is zojuist online geplaatst.

Een team vakkundige astronauten wordt samengesteld voor de reis van hun leven. De geselecteerden uit de VS, Rusland, China, India en Groot-Brittanië zullen drie jaar weg van huis zijn. Onderweg naar Mars worden hun relaties met iedereen op aarde getest. Ondertussen kijkt de hele wereld mee hoe de groep probeert te overleven.

Bekijk hier de eerste trailer van Away:

Hilary Swank, bekend van de klassieker Million Dollar Baby (2004), speelt Emma Green die haar man en dochter achter zich laat. De tiendelige serie is deels gebaseerd op het verhaal van Chris Jones dat hij in 2014 publiceerde in Esquire over Scott Kelly, de eerste Amerikaanse astronaut die een jaar in de ruimte verbleef.

Swank vertelt dat ze vroeger altijd al een astronaut wilde worden, nog liever dan actrice: "Het heeft nu hetzelfde gevoel voor mij als toen, ik zou nog steeds dolgraag een keer de ruimte verkennen." Voor nu neemt de tweemalig Oscarwinnares genoegen met het spelen van een astronaut.

Away is vanaf 4 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen kun je hier terecht.

Away (2020– )
6.6
In de nabije toekomst wordt een bemand ruimtevaartuig naar Mars gestuurd. Voor deze belangrijke missie wordt een team van de beste astronauten ter wereld samengesteld.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Away' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixAway (2020– )

Lees ook: Nieuw op Amazon Prime Video: Daniel Kaluuya in 'Queen & Slim'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten