Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te huur via Pathé Thuis

Marvel-film 'Black Panther: Wakanda Forever' nu te huur via Pathé Thuis

Na de dood van Chadwick Boseman gaat het Black Panther-avontuur toch verder in Black Panther: Wakanda Forever (2022). Na het bioscoopsucces afgelopen najaar is de Marvel-film vanaf vandaag eindelijk ook on demand te huur via Pathé Thuis. De superheldenfilm kijk je hier.

In Wakanda Forever strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje na de dood van Koning T'Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen kwade wereldmachten. De strijders worden genoodzaakt om opnieuw samen te werken met War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman). Lukt het ze om een nieuwe koers voor Wakanda te bepalen?

Kijk Black Panther: Wakanda Forever nu op Pathé Thuis! 🍿

Wakanda Forever is het vervolg op Black Panther (2018). De nieuwe Marvel-film werd vol lof ontvangen ondanks het gemis van Boseman en won afgelopen week zelfs de Oscar voor Beste Kostuums.

Black Panther: Wakanda Forever is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws