'How I Met Your Father'-makers willen uiteindelijk alle 'How I Met Your Mother'-sterren terughalen

'How I Met Your Father'-makers willen uiteindelijk alle 'How I Met Your Mother'-sterren terughalen

De bedenkers van de How I Met Your Mother-spin-offserie How I Met Your Father (2022– ) hopen uiteindelijk alle originele castleden een keer terug te halen voor een cameoverschijning. In het eerste seizoen, dat te streamen is via Disney+, maakte Cobie Smulders al haar opwachting.

Moeder wordt vader

How I Met Your Father is natuurlijk een typische titel voor een spin-off van de serie die jarenlang zoveel fans wist te beroeren. Het eerste seizoen maakte lang niet zoveel los als het gevierde origineel, maar het uitgangspunt spreekt tot de verbeelding: dit keer vertelt Sophie (gespeeld door Hillary Duff) haar zoontje wie zijn vader is, zonder dat kijkers daarbij direct weten hoe zijn naam luidt.

Kijk How I Met Your Father nu op Disney+! 🍿

Eerbetoon

Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, de bedenkers en schrijvers van de spin-off, doen hun uiterste best om regelmatig eer te bewijzen aan de voorganger die hun serie mogelijk maakt. De verwijzingen zijn in het eerste seizoen niet uit de lucht, maar Aptaker en Berger gaan nog een stapje verder door het bekende zestal uit How I Met Your Mother daadwerkelijk in de spin-off te laten verschijnen. Zogezegd gebeurde dat in seizoen 1 al met Cobie Smulders (Robin Scherbatsky), maar de makers hebben grote plannen voor het vervolg:

We hebben daadwerkelijk uitgewerkte plotlijnen voor alle originele personages. Nu is het alleen zaak om ze te benaderen en te hopen dat ze op het juiste moment beschikbaar zijn. We denken dat het onze verhaalwereld verrijkt, en de fans vinden het geweldig, dus we zouden er graag mee doorgaan.

Isaac Aptaker en Elizabeth Berger
Still 'How I Met Your Mother' via TMDb
Still 'How I Met Your Mother' via TMDb

Barney

In de Verenigde Staten is de eerste aflevering van het tweede seizoen gisteren in première gegaan op Hulu. Daarin was hoofdrolspeler Neil Patrick Harris (Barney Stinson) te zien, waarmee er nu dus al twee castleden succesvol zijn teruggehaald.

Beschikbaarheid

Hulu is in Nederland niet toegankelijk, maar de verwachting is dat het tweede seizoen ergens in 2023 beschikbaar zal komen op de Nederlandse Disney+. Wanneer dit precies zal zijn, kunnen we nog niet melden, maar je kunt wel alvast het eerste seizoen streamen en de serie op je watchlist houden.

Beeld: Still 'How I Met Your Father' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+How I Met Your Mother (2005–2014)How I Met Your Father (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws