Actrice Riley Keough onthult allerlaatste foto met onlangs overleden moeder Lisa Marie Presley

Actrice Riley Keough onthult allerlaatste foto met onlangs overleden moeder Lisa Marie Presley

Actrice Riley Keough, bekend van onder meer The Guilty (2021) en American Honey (2016), heeft op Instagram een foto gepost van de allerlaatste keer dat ze haar moeder, Lisa Marie Presley, zag. De foto lijkt vier dagen voor de schokkende dood van haar moeder te zijn genomen, tijdens de viering van wat de 88e verjaardag van Elvis Presley zou zijn geweest.

De laatste dag samen

Op 8 januari kwamen Keough en haar moeder voor de allerlaatste keer bijeen. Op diezelfde dag werd niet alleen Elvis geëerd, maar ook Elvis-regisseur Baz Luhrmann en acteur Austin Butler. Dit was niet de laatste keer dat Lisa Marie in het openbaar te zien was. Twee dagen later woonde ze samen met haar moeder, Priscilla Presley, de uitreiking van de Golden Globes bij.

Keoughs woorden

Keough is dankbaar dat de laatste keer dat ze haar moeder zag, vereeuwigd is op beeld en bedankt actrice Georgie Glores voor het maken van de foto. Lisa Marie overleed op 12 januari na een hartstilstand. De lijkschouwer moet de officiële doodsoorzaak nog bekendmaken. Afgelopen zondag werd ze begraven en geëerd tijdens een publieke herdenkingsdienst op Graceland. Keough woonde de ceremonie bij samen met haar man Ben Smith-Petersen. Smith-Petersen, stuntman van beroep die sinds 2015 getrouwd is met de actrice, hield een toespraak namens zijn vrouw:

Ik ben eeuwig dankbaar dat ik 33 jaar met je heb doorgebracht. Ik weet zeker dat ik beste moeder voor mij in de wereld heb gekozen. Ik herinner me dat je me als baby in bad deed. Ik herinner me hoe je me knuffelde en hoe je rook.

Riley Keough

Lisa Marie Presley was oma

Verder onthulde Smith-Petersen voor het eerst publiekelijk dat Lisa Marie nog voor haar dood oma is geworden. Keough en haar man zouden hun dochter in 2022 hebben verwelkomd, details zoals de naam, zijn niet bekendgemaakt.

Ik hoop dat ik van mijn dochter kan houden zoals jij van mij hield, zoals jij van mijn broer en mijn zussen hield. Ik dank je voor mijn kracht, mijn hart, mijn empathie, mijn moed, mijn gevoel voor humor, mijn manieren, mijn temperament, mijn wildheid en mijn vasthoudendheid. Ik ben een product van je hart, mijn zussen zijn een product van je hart en mijn broer is een product van je hart.

Riley Keough
Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

CelebritiesElvis (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws