Juvat Westendorp en Holly Mae Brood binnenkort te zien in nieuwe feelgood komedie

Juvat Westendorp en Holly Mae Brood binnenkort te zien in nieuwe feelgood komedie

Er staat weer een nieuwe Nederlandse komedie op de planning. Het gaat om de film De Break-Up Club (2024) met hoofdrollen voor Holly Mae Brood en Juvat Westendorp. De opnames zijn momenteel in volle gang.

Eerste hulp bij break-ups

De Break-Up Club wordt gemaakt door de makers van Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), Kwestie van Geduld (2022) en Zwaar verliefd! (2018). De film draait om Dylan en zijn vriend Mike die samen een bedrijf runnen dat wanhopigen helpt bij het beëindigen van relaties. Naast Brood en Westendorp zullen ook Oscar Aerts, Birgit Schuurman, Sarah Bannier, Han Oldigs en Cynthia Abma in de komedie te zien zijn.

Een onvoorzien slachtoffer

Wie de moed niet kan verzamelen om een relatie te beëindigen, kan rekenen op de service van Dylan. Deze goed uitziende knaap met een vlotte babbel weet wel raad met break-ups. Het bedrijf loopt op rolletjes totdat Dylan wordt ingehuurd om journaliste Zoë aan de kant te zetten en zij zich vastbijt in een verhaal over De Break-Up Club.

De regie van De Break-Up Club is in handen van Jonathan Elbers, bekend van De Club van Lelijke Kinderen (2019). Het script is geschreven door Gerben Hetebrij en de film wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstallar Pictures.

De Break-Up Club (2024)
Wat als je je relatie wil uitmaken, maar je durft niet of je hebt gewoon geen zin in gedoe? Dylan biedt dé oplossing voor al je problemen!

De Break-Up Club draait vanaf begin 2024 in de bioscoop.

Beeld: Still 'De Break-Up Club' via Dutch FilmWorks
Tekst: Dutch FilmWorks

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsDe Break-Up Club (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws