Netflix kondigt nieuwe horrorfilm aan, trailer nu te zien

Netflix kondigt nieuwe horrorfilm aan, trailer nu te zien

Netflix heeft een verontrustende eerste trailer onthuld over The Strays (2023), een Britse horrorfilm waar je haren van overeind gaan staan. De nieuwe film verschijnt volgende maand al op de streamingdienst.

Niets is wat het lijkt

The Strays gaat over Neve (Ashley Madekwe), een vrouw uit de hogere middenklasse wiens perfect op maat gemaakte leven compleet veranderd door de komst van twee schimmige figuren in haar stad. Neve leidt een idyllisch leven in een schilderachtig stadje met haar liefhebbende familie en heeft een bevredigende baan op een privéschool. Maar wanneer ze merkt dat een vreemde man en vrouw op onverwachte momenten verschijnen, begint ze aan haar verstand te twijfelen. Neve wendt zich tot haar familie en vrienden voor hulp, maar ook zij weten niet of ze haar moeten geloven. In de trailer is te zien dat de film een griezelige en licht surrealistische ondertoon heeft.

Politieke en sociale thema's

Het psychologische drama bevat ook een aantal politieke en sociale thema's. Debuterend regisseur Nathaniel Martello-White vertelt dat de film de Britse klassentegenstelling verkent, en hoe mensen van kleur vaak hun persoonlijkheid moeten veranderen als ze door een overwegend witte samenleving navigeren. Tonaal heeft The Strays ook een aantal overeenkomsten met Don't Worry, Darling (2022), die vorig jaar uitkwam.

Still 'The Strays' via Netflix / Chris Harris
Still 'The Strays' via Netflix / Chris Harris

De cast

Madekwe speelt de hoofdrol in de film. Ze is vooral bekend van een reeks aan televisieoptredens in series als Salem (2014–2017). Naast Madekwe spelen Justin Salinger, Samuel Small en Maria Almeida een grote rol in The Strays. Bukky Bakray en speelfilmdebutant Jorden Myrie spelen de vreemde figuren in het verhaal, die steeds op onverwachte momenten terugkeren. De film wordt geproduceerd door Tristan Goligher en Valentina Brazzini.

The Strays (2023)
4.7
Kijk op Netflix • Het zorgvuldig opgebouwde bevoorrechte leven van een zwarte vrouw met een lichte huidskleur begint te ontrafelen wanneer twee vreemdelingen opduiken in haar schilderachtige stadje.

Volgende maand op Netflix

The Strays is vanaf 22 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Strays' via Netflix / Chris Harris
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Strays (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws