HBO Max geeft nieuwste trailer vrij van 'Succession' seizoen 4

HBO Max geeft nieuwste trailer vrij van 'Succession' seizoen 4

HBO Max heeft zojuist de trailer vrijgegeven van het vierde seizoen van haar hitserie Succession (2018– ). Daarnaast kondigt de streamingdienst aan dat het vierde seizoen op 26 maart in première gaat.

Waar ging seizoen 3 van Succession ook alweer over?

Het derde seizoen van Succession werd eerder afgesloten met de broers en zussen Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook) en Roman (Kieran Culkin) die samen proberen de verkoop van Waystar-Royco aan Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) en zijn bedrijf GoJo tegen te houden. Hun sluwe vader Logan heeft hen echter te pakken door hun moeder mee te laten tekenen voor de deal, waardoor hij een enorme uitbetaling krijgt en zijn kinderen met niets achterblijven. En alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg hij hulp van Shiv's man Tom (Matthew McFadyen), die Logan tipte over hun couppoging en zich daardoor verzekerde van een plaats aan tafel.

Still 'Succession' via TMDb
Still 'Succession' via TMDb

Onrust in de familie

De dramaserie is een groot succes. Het tweede en derde seizoen van Succession wonnen namelijk de Emmy Award voor Beste Dramaserie. Dat zet natuurlijk extra druk op het vierde seizoen. Toch ziet het ernaar uit dat we ook in het nieuwe seizoen kunnen genieten van de beste drama. De trailer toont de broers en zussen van de familie Roy in beroering na hun mislukte coup in de derde seizoensfinale en de voorgenomen verkoop van het bedrijf door hun vader aan Lukas Matsson.

Oude en nieuwe gezichten

De meeste castleden zullen terugkeren in het vierde seizoen van Succession. Ook krijgen we een hoop nieuwe gezichten te zien, waaronder die van Annabeth Gish, Adam Godley, Eili Harboe en Jóhannes Haukur Jóhannesson. Seizoen 4 wordt geproduceerd door Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy en Will Ferrell.

Succession (2018‑ )
8.8
Kijk op HBO Max • De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld:

Het vierde seizoen van Succession is vanaf 27 maart te zien op HBO Max.

Beeld: Still 'Succession' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxSuccession (2018– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws