Nieuwe dramaserie 'Lockwood & Co' vanaf vandaag te zien op Netflix

Nieuwe dramaserie 'Lockwood & Co' vanaf vandaag te zien op Netflix

De gloednieuwe dramaserie Lockwood & Co (2022– ) is vanaf vandaag te zien op Netflix. Lockwood & Co is een fantasyserie en gaat over een groep jonge geestenjagers in Londen. Ga jij de serie kijken?

Nachtelijke gevechten met dodelijke geesten

Lockwood & Co speelt zich af in Londen, waar de meest begaafde geestenjagers zich bezighouden met nachtelijke gevechten met dodelijke geesten. Hier bevindt zich een bedrijf dat wordt gerund door twee tienerjongens en een paranormaal begaafd meisje. Het trio is voorbestemd om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen. De Britse serie is een combinatie van actie, avontuur, drama en fantasy.

Kijk Lockwood & Co nu op Netflix! 🍿

Bridgerton-ster Ruby Stokes

Ruby Stokes, die je misschien ook wel kent als Francesca Bridgerton in Bridgerton (2020– ), speelt het paranormaal begaafde meisje Lucy. De twee tienerjongens worden gespeeld door Cameron Chapman als Anthony Lockwood en Ali Hadji-Heshmat als George Karim. Andere castleden zijn Ivanno Jeremiah, Luke Treadaway en Morven Christie.

Still 'Lockwood & Co' via Netflix / Parisa Taghizadeh
Still 'Lockwood & Co' via Netflix / Parisa Taghizadeh
Still 'Lockwood & Co' via Netflix
Still 'Lockwood & Co' via Netflix

Vanaf vandaag op Netflix

Lockwood & Co bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Lockwood & Co (2022‑ )
7.4
Kijk op Netflix • De serie speelt zich af in Londen, waar de meest begaafde geestenjagers zich bezighouden met nachtelijke gevechten met dodelijke geesten.
Beeld: Still 'Lockwood & Co' via Netflix / Parisa Taghizadeh

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Netflix-tipsLockwood & Co (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws