HBO Max geeft kijkje achter de schermen bij de opnames van 'The Climb'

HBO Max geeft kijkje achter de schermen bij de opnames van 'The Climb'

Jason Momoa schittert voor HBO Max in The Climb (2023). De streamingdienst geeft een kijkje achter de schermen bij de opnames van de serie in een nieuwe video.

Wedstrijd tussen amateurklimmers

Het waargebeurde verhaal gaat over amateurklimmers die te maken krijgen met een reeks aan mentale en fysieke uitdagingen, terwijl ze tegen elkaar strijden om 's werelds beste amateurklimmer te worden. The Climb bestaat uit acht afleveringen en is te zien op HBO Max. Chris Sharma is samen met Momoa, die tevens acteur is in de serie, uitvoerend producent van The Climb.

Kijkje achter de schermen

The Climb is een visueel angstaanjagend en levensveranderend avontuur dat de fundamenten van rotsklimmen en de verkenning van de menselijke geest weergeeft. HBO Max geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van de serie, waarbij de crew ons een blik geeft op alles wat er komt kijken bij het filmen van klimmers die enkele van 's werelds meest intimiderende beklimmingen op locaties als Mallorca, Wadi Rum en daarbuiten uitvoeren.

Veel uitdagingen

Het was voor Jason Momoa nog best een uitdaging om deel te nemen aan deze serie. Hij leerde klimmen aan onder andere de kust van Mallorca, wat hij best eng vond. Gelukkig waren er genoeg professionele klimmers bij die Momoa perfect begeleidden. In de video laat de crew ook zien hoe de productie verliep. Alles werd natuurlijk gedaan per boot, en het filmen verliep ook op een ingewikkelde manier.

We werkten samen met de beste klimmende filmmakers. Ze filmden vanuit geweldige hoeken en probeerden de klim zo mooi mogelijk vast te leggen.

Fred Pichel, uitvoerend producent

The Climb is momenteel alleen in de VS te zien op HBO Max. Een Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend.

The Climb (2023)
6.8
Kijk op HBO Max • In deze allesomvattende wedstrijd worden amateurklimmers onderworpen aan een strenge reeks mentale en fysieke uitdagingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest intimiderende beklimmingen ter wereld om 's werelds beste amateurklimmer te kronen.
Beeld: Still 'The Climb' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's HBO MaxThe Climb (2023)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws