HBO Max verlengt 'The Last of Us' nu al met een tweede seizoen

HBO Max verlengt 'The Last of Us' nu al met een tweede seizoen

Dat The Last of Us (2023– ) goed ontvangen wordt, heeft ook HBO Max door. Al na twee afleveringen besluit de streamingdienst de knoop door te hakken: de veelgeprezen serie met Pedro Pascal krijgt sowieso een vervolg.

Een tweede seizoen

Via hun socials maakt HBO Max zojuist het goede nieuws bekend. Geheel onverwacht komt het nieuws niet, gezien deze serie zoveel budget kreeg van de dienst, dat het wel te verwachten viel dat ze hier meerdere seizoenen uit willen halen.

Kijk The Last of Us nu op HBO Max! 🍿

Druckmann enthousiast

Neil Druckmann, schrijver en regisseur van de originele games en die tevens meewerkt aan de serie, is overweldigd door het goede nieuws. In een verklaring laat hij weten blij te zijn met de hoge kijkcijfers van de eerste twee afleveringen.

Ik ben vereerd en eerlijk gezegd overweldigd dat zoveel mensen hebben gekeken naar en verbonden zijn met onze hervertelling van de reis van Joel en Ellie. De samenwerking met Craig Mazin, onze ongelooflijke cast en HBO overtrof mijn toch al hoge verwachtingen. Nu hebben we het absolute genoegen om het opnieuw te kunnen doen met seizoen twee! Namens iedereen bij Naughty Dog & PlayStation, bedankt!

Neil Druckmann

Elke maandag een nieuwe aflevering

De tweede aflevering van The Last of Us is nu te zien op HBO Max. Elke maandag om 03:00 uur 's ochtends verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering, met in totaal negen afleveringen. De seizoensfinale verschijnt op 13 maart.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.
Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max
Tekst: HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws