De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 4)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 4)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Lockwood & Co

7.4
Kijk op Netflix • De serie speelt zich af in Londen, waar de meest begaafde geestenjagers zich bezighouden met nachtelijke gevechten met dodelijke geesten.

Narvik

6.6
Kijk op Netflix • Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.

Disney+

Lie to Me alle seizoenen

8.0
Kijk op Disney+ • 'Lie to Me' gaat over het bedrijf van Dr. Cal Lightman (Tim Roth) en zijn werknemers dat ingehuurd wordt om in onderzoeken de waarheid boven te halen.

Willow: Behind the Magic

Kijk op Disney+ • Vergeet alles wat je weet of denkt te weten. En waarvan je denkt dat je dat denkt te weten, vergeet dat ook. Kruip diep achter de schermen van de nieuwe Willow-serie van Lucasfilm en hoor van zijn sterren en terugkerende legendes.

HBO Max

The Last of Us aflevering 2

8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Nowhere Special

7.4
Kijk op HBO Max • John, een 35-jarige glazenwasser, heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon, Michael, nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling had verlaten.

Videoland

Bureau Dupin

Kijk op Videoland • Op Nieuwjaarsochtend 2013 vindt een voorbijganger op de oprit van een huis in Oss het lichaam van de 48-jarige Marja Nijholt uit Enschede.

Zombieland: Double Tap

6.7
Kijk op Videoland • Columbus, Tallahasse, Wichita en Little Rock verhuizen naar het Amerikaanse binnenland terwijl ze het opnemen tegen geëvolueerde zombies en andere menselijke overlevenden.

Prime Video

LOL: Last One Laughing Nederland deel 2

6.9
Kijk op Prime Video • Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren de nieuwe Nederlandse comedyserie 'LOL: Last One Laughing'. In de serie daagt Geubels tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken.

Matando el Tiempo

4.0
Kijk op Prime Video • Sonia dwaalt door het sombere landhuis waar ze woont, geobsedeerd door het ontrafelen van een duister verborgen geheim.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Narvik' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws