Netflix cancelt spannende misdaadserie al na één seizoen

Netflix cancelt spannende misdaadserie al na één seizoen

Niet alle K-drama's zijn een succes op Netflix, zo blijkt maar weer. Netflix zet een streep door vervolgseizoenen van het misdaaddrama Juvenile Justice (2022). Het tweede seizoen was reeds in de pre-productiefase toen het teleurstellende nieuws de cast en crew bereikte.

Beruchte jeugdrechter

Het is bijna een jaar geleden dat Juvenile Justice op Netflix verscheen. Bijna een jaar wordt er gewacht op een tweede seizoen, het seizoen dat niet meer komt. Juvenile Justice is een Zuid-Koreaanse serie geregisseerd door Jong Jong Chan en geschreven door Kim Min Sook. De serie draait om een nieuwe rechter van de jeugdrechtbank in het Yeonhwa district, die erom bekend staat behoorlijk op jongeren neer te kijken.

Still 'Juvenile Justice' via Netflix/Swann Studio
Still 'Juvenile Justice' via Netflix/Swann Studio

Voorspelbaar of verrassing?

Of de canceling van Juvenile Justice te voorspellen was, is moeilijk te zeggen. De serie deed het niet slecht, maar ook niet denderend. Wel stond de productie zeven weken lang in de Netflix top 10 met 134,560,000 miljoen gekeken uren.

Juvenile Justice (2022)
7.9
Kijk op Netflix • Een taaie rechter compenseert haar afkeer van jonge criminelen met sterke overtuigingen over rechtvaardigheid en straf terwijl ze ingewikkelde jongerenzaken afhandelt.

Het eerste seizoen van Juvenile Justice is nog steeds te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Juvenile Justice' via Netflix/Swann Studio
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixJuvenile Justice (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws