Belangrijke 'Bridgerton'-ster mogelijk niet te zien in seizoen 3

Belangrijke 'Bridgerton'-ster mogelijk niet te zien in seizoen 3

De Netflix-serie Bridgerton (2020– ) was vanaf de eerste aflevering al een succes bij de abonnees. Het begon met de romance tussen de hertog van Hastings Simon Basset en Daphne Bridgerton. Eerder namen we al afscheid van Simon toen Regé-Jean Page aangaf geen interesse meer in de rol te hebben. Nu lijkt het erop dat we ook Daphne zullen moeten missen, in ieder geval in het derde seizoen. Actrice Phoebe Dynevor onthulde het nieuws in een recent interview.

Toen de actrice gevraagd werd of er nog spannende dynamieken op komst zijn voor Daphne in het derde seizoen, kwam er een teleurstellend antwoord.

Helaas niet in seizoen 3. Mogelijk wel in de toekomst, maar ik kijk ernaar uit om seizoen drie als kijker te zien.

Phoebe Dynevor
Bridgerton (2020‑ )
7.4
Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Het interview werd afgenomen tijdens het Sundance filmfestival waar Dynevors nieuwste film vertoond werd, Fair Play (2023) waarvan Netflix onlangs de streamingrechten kocht. De film gaat over een Emily en Luke, een stel wiens relatie op het spel komt te staan wanneer een onverwachte promotie bij een meedogenloze financiële firma meer schade veroorzaakt dan ooit gedacht.

Still 'Fair Play' via Netflix
Still 'Fair Play' via Netflix
Fair Play (2023)
7.3
Kijk op Netflix • Het bruisende New Yorkse stel Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich) zijn net verloofd en krijgen maar geen genoeg van elkaar.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix/Liam Daniel
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBridgerton (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws