Ontroerend mysterie schiet hoog de Netflix top 10 binnen: 'Adembenemend mooi'

Ontroerend mysterie schiet hoog de Netflix top 10 binnen: 'Adembenemend mooi'

Afgelopen weekend verscheen op Netflix Where the Crawdads Sing (2022) met Daisy Edgar-Jones, tot grote vreugde van abonnees. De mysterieuze bioscoopfilm is namelijk nu al hoog te vinden in de top 10 op de streamingdienst, wat inhoudt dat er massaal naar wordt gekeken.

Handige Netflix-pagina's:

In de Netflix top 10

Where the Crawdads Sing is inmiddels te vinden op plek 3 in de Netflix top 10, vlak achter de megapopulaire oorlogsfilm Narvik (2022) en Eddie Murphy in You People (2023). Ook op Twitter klinken lovende woorden over de film met Daisy Edgar-Jones: "Die was adembenemend mooi. En ik huilde en ben er nog steeds stil van. Wauw! "

Kijk Where the Crawdads Sing nu op Netflix! 🍿

Where the Crawdads Sing (2022)
7.2
Kijk op Netflix • 'Where the Crawdads Sing' vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

Mysterieus moerasmeisje

Kya wordt als kind in de steek gelaten en moet zichzelf zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Ze raakt steeds meer geïsoleerd en ook de bijnaam 'het moerasmeisje' helpt niet. Haar wereld komt weer open te staan als twee jonge mannen ontmoet uit het dorp. Maar als een van de mannen dood wordt gevonden, is Kya hoofdverdachte. Wat is hier precies gebeurd?

Beeld: Still 'Where the Crawdads Sing' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsWhere the Crawdads Sing (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws