Deze week nieuw op Netflix (6 t/m 12 februari, 2023)

Deze week nieuw op Netflix (6 t/m 12 februari, 2023)

Een nieuwe week is gestart en er staat weer genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Woensdag 8 februari

Bill Russell: Legend

7.9
Kijk op Netflix • Deze biografische documentaire gaat over Bill Russell, de meest bekroonde NBA-kampioen en burgerrechtenicoon, die een grootse nalatenschap zowel op als naast het veld achterlaat.

Een documentaire over de meest bekroonde NBA-kampioen die zich tevens inzette voor burgerrechten: Bill Russell. De basketballer laat een groot nalatenschap na, zowel op als naast het veld.

Donderdag 9 februari

The Beauty Queen of Jerusalem

7.2
Kijk op Netflix • In 1919 Jeruzalem trouwt huishoudster Rosa met een winkelier die van een andere vrouw houdt, een keuze die haar dynamiek met oudste dochter Luna decennialang beïnvloedt.

Huishoudster Rosa trouwt in het Jeruzalem van 1919 met een winkelier die eigenlijk van een andere vrouw houdt. Haar oudste dochter Luna zal decennialang beïnvloedt worden door de keuze van haar moeder…

You seizoen 4, deel 1

7.7
Kijk op Netflix • 'YOU' is het verhaal van Joe Goldberg (Penn Badgley), een obsessieve maar briljante New Yorker, die de technologie van vandaag gebruikt om het hart van Beck (Elizabeth Lail) te veroveren ondanks de verdenkingen van haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell).

Joe (Penn Badgley) verhuist naar Londen en krijgt een baan bij dezelfde universiteit waar ook zijn nieuwste obsessie lesgeeft. Binnenkort zullen we ontdekken of Marienne de enige romance van Joe is die het er levend vanaf brengt. Ook blijkt Joe dit keer zelf ook een stalker te hebben…

My Dad the Bounty Hunter

7.1
Kijk op Netflix • Deze actie-komedieserie volgt de zwaarste premiejager in het hele melkwegstelsel, een man met vlijmscherpe vaardigheden maar ook een geheim - zijn familie op aarde heeft geen idee wat hij voor werk doet.

De gloednieuwe animatieserie volgt de ruimte-avonturen van twee kinderen die ontdekken dat hun schijnbaar gewone vader eigenlijk een intergalactische premiejager is. De familieband raakt in een stroomversnelling als ze gevaarlijke aliens en lasers in overvloed ontwijken om thuis te komen voordat moeder erachter komt.

Vrijdag 10 februari

Your Place or Mine

5.6
Kijk op Netflix • Wanneer beste vrienden en totale tegenpolen Debbie en Peter een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven dat de deur naar liefde kan openen.

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij verlangt routine met haar zoon in LA; hij gaat juist goed op verandering in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'You' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws